Administrator
Słuchajcie ludzie, chcemy z Kleo wybrać się do kina na pokaz przedpremierowy "Księżyc w nowiu" (piątek 20 listopada) bilety trzeba zarezerwować jak najszybciej. co Wy na to jak się umawiamy? Proponuję seans 18:30? dajcie znać jak najszybciej. W niedziele po kursie drużynowych będę robił rezerwację. Jeśli macie ochotę kogoś zabrać to dajcie znać
Moderator
A jakie są tego koszta? bo u mnie mega z kasa jest krucho. Ale choćbym miał spod ziemi ją wyciągnąć, to pojadę
Administrator
Bilet normalny pt-nd 20,-
ulgowy 16.-
Administrator
...zatem zarezerwowałem. Jedzie: Kleo, Pati, Gosia, Sylwek, Tomaszek i ja. Jedziemy do Sosnowca, gdyż w Katowicach nie ma za bardzo ciekawych miejsc. Weźcie legitymację.
Seans mamy o 18:30, ja mam być ok 40 minut wcześniej więc najwyżej sam pojadę wcześniej. (Choć w sumie wierząc S może być ciekawie ^^) aaaaa i tylko Gosia wie, gdzie w Sosnowcu jest Helios
Moderator
poprawie, że wiem gdzie on jest na mapie ;] bo jeszcze tam nie byłam ;] a ja S jeżdze codziennie wiec da sie nią dojechać do Sosnowca bez paniki
Moderator
Ej, nie no, ja też wiem gdzie jest Helios
Moderator
raczej powienieneś napisać : Ja wiem gdzie jest Helios:P
bo ja to w sumie nie wiem ;]
Administrator
Zamian terminu: jedziemy w niedzielę na 18:30 - KATOWICE (Helios)
Moderator
no i jak mam jechać jak później nie mam jak wrócić ;( chyba na nogach z centrum
Moderator
Spoko, ja też nie mam jak wrócić
Akurat przez noc dojdę do Gliwic na nogach:D
Ale jedziemy:D
Moderator
to może ja odrazu do Sosnowsi pójde może wkońcu nie spóźniej sie na pierwsze ćwiczenia w pon^^
Nie no , Ja już sobie załatwiłam transport do domciu gdybym czasem nie zdążyła na S
Sylwek fajną masz sygnature jeszcze dopisz o japonkach na oczach ^^
Ostatnio edytowany przez Przyboczna Tro (2009-11-18 20:45:55)
Moderator
J z Dąbrowy Narodowej jest o 16:58 lub o 17:28.