Moderator
Zapraszam wszystkich na zbiórkę nocną drużyny. Zbiórka odbędzie się z 21 na 22 listopada. Wszystkie inne niezbędne informacje zostaną udzielone w najbliższym czasie. Gosia, pamiętaj o wędrówce:)
Administrator
Ja na pewno będę... Jak za starych dobrych czasów. ^^ no i mam nadzieję, że ludziska sie pojawicie tak bez podziałów i jest na tyle wcześnie, ze dacie radę
Moderator
Wszytskich Potokowiczów zapraszam na wędrówkę która odbędzie się przed zbiórką nocną
Spotykamy się w Szakowej ok. godziny 17 pod Domem Kultury (307 na komunie jest o 16.45;) ), trasa prowadzi czerwonym a później zielonym szlakiem ze Szczakowej na Łubowiec.
Chyba każdy wie co należy zabrać no ale na wszelki wypadek napisze jakąś kanapkę, coś do picia ( jeżeli będzie zimno to polecam ciepłą herbate w termosie bądź kawe;) ) czekolade, no i latarke ponieważ będzie już ciemno kiedy będziemy szli więc moze sie przydać
, no i oczywiście nalezy prawidłowo się ubrać, kurtka, buty itd.
Do zobaczenia na szlaku
Ostatnio edytowany przez Przyboczna Tro (2009-11-14 11:37:39)
Użytkownik
Oświadczam, iż będę Co do wędrówki- bardzo mi na niej zależy, więc powinnam zdążyć wyruszyć z Wami.
Moderator
no mam nadzieje że będzie nas duuużo im więcej tym lepiej będzie sie szło
Użytkownik
Cześć wszystkim:D
ja bym chciała rozpocząć taki prozaiczny temat jakim jest kolacja w sobotę
Osobiście mam dwie propozycje:
- sałatkę gracką (jest pyszna i prosta a potrzeba tylko ogórka zielonego, sałaty lodowej, pomidorów, oliwek (dla chętnych), sera feta, cebula czerwona no i sos z oliwy, miodu, soku z cytryny i musztardy francuskiej)
- albo fondue czekoladowe do tego będziemy potrzebować kilka tabliczek czekolad no i owoce, albo biszkopty żebyśmy mieli co maczać w roztopionej czekoladzie
a z sałatką jest też ten plus, że wszystko można przynieść gotowe i w hufcu tylko to rozłożyć na talerzyki i polać sosem
fondue będzie trzeba grzać i pilnować, żeby nam się czekolada nie stwardniała i można zabrać co kto lubi, do zanurzenia w pysznej płynnej czekoladzie....
Czekam na Wasze propozycje, no bo trzeba się w końcu podzielić, kto co przyniesie
Ostatnio edytowany przez Alexia-Kate (2009-11-15 21:01:15)
Moderator
Ja osobiście jestem za obiema opcjami:)
Mogę wziąć ogórki, pomidory, cebulę, i sałatę Co do founde nie wiem ile tego, ale też coś mogę przynieść
Co do wędrówki, to pojawię się
Moderator
A ja też chce chyba zrobić zbiórke dla potoku (pwd). Moge druhu drużynowy?
Sprawdz Gosia dokładnie trase, bo ten szlak prowadzi przez tereny gdzie sa roboty.. i budują tam jakies drogi czy coś.. CHYBA! Tak zebysmy sie nie zgubili w nocy! ja wezmę migającą latarke jako mięso armatnie dla dzika:P <lol2> Kingi przecież z nami nie będzie:P
Ostatnio edytowany przez Zastępca Komendanta DA (2009-11-16 11:47:45)
Moderator
po przeanalizowaniu długości wędrówki (czegoś mnie nauczyli na studiach^^) stwierdzam, że trase możemy wydłużyć (dla chętnych) z Łubowca nadal czerwonym szlakiem obok zalewu Łęg i przez Podłęże na ost , jeżeli ktoś będzie chciał wczesniej odbić do hufca to będzie mógł to zrobić własnie na Łubowcu. Ale tu pytanie do dh. drużynowego czy będzie taka możliwość chodzi o hufiec (czy będzie otwarty)
A co do dzika to ja myśle że nasz drużynowy da rade^^
Ostatnio edytowany przez Przyboczna Tro (2009-11-16 15:04:18)
Moderator
W takim wypadku spotykamy się też o 17 czy wcześniej?
Moderator
spotykamy sie tak samo o 17, tylko w hufcu bedziemy później;) o ile nie zabłądzimy to chyba o 22 juz powinniśmy być w hufcu:) w sam raz na kolacje
Moderator
Myślę, że nie będzie problemu Gosiu, jakoś się z przybocznymi dogadam:)
A Górek, jak napisz do mnie na gadu, to się dogadamy też
Moderator
Ja bym w sumie proponowała spotkac sie wcześniej żeby nie być tak późno w hufcu ale to tylko moja propozycja:)
Moderator
Spotkanie zostało uzgodnione na 17stą bo tak wszytskim pasowało, ja wczesniej nie bardzo moge bo jestem uzależniona od S.
I fajnie by było jakby się nikt nie spóźnił ;]